Contacta'ns

Com treballem

Comptem amb l’experiència d’haver treballat en grans constructores, però preferim l’atenció i el nivell de detall que ens permet Mutuum durant tot el procés i la gran qualitat amb el resultat final. Tenim una manera de treballar que ens defineix i, el més important, que ens funciona a nosaltres i a tu.

1 Visita

No ens agrada començar la casa per la teulada, a l’inrevés. Ens agrada visitar l’espai, parlar sobre les teves necessitats, les teves expectatives, el teu estil de vida … Així podem conèixe’t, començar a definir el projecte i començar a fer els primers càlculs d’honoraris i costos.

2 Projecte

Com a particular, t’orientem sobre els materials, els acabats, els proveïdors, els temps de lliurament, els preus … Definim la línia d’estil tenint en compte tot això i et presentem un pressupost detallat al màxim perquè ens agrada ser transparents amb tu.

Si ets un arquitecte amb un projecte propi, ens encanta, sempre que és possible, aportar a l’última fase del disseny i fer equip amb tu per estar alineats al 100% en la producció.

3 Producció

En aquesta fase, la comunicació és importantíssima. Després de cada reunió, et fem arribar per correu electrònic un full de visita. On especifiquem el que hem acordat i ens assegurem de tot s’hagi comprès per les dues parts per evitar malentesos que puguin donar lloc a errors en el procés.

A més, oblida’t de fer mil trucades o parlar amb cent proveïdors diferents. Ens organitzem perquè tu només tinguis un interlocutor i així evitem que es perdi informació pel camí.

4 Entrega

Sabem el molt que valores el teu temps i que, de vegades, una obra o reformar una casa pot arribar a ser estressant quan es dilaten els temps de lliurament més del previst. Per això, des del primer moment ens esforcem al màxim per evitar que això passi i poder complir el termini de lliurament inicial.

 

 

Veure Projectes

¿Necessites un projecte o una reforma integral? Estarem encantats de fer-ho realitat amb la màxima professionalitat i transparència, a l’estil Mutuum.

Contacta'ns